Begeleiding

Wanneer u op zoek bent naar specifieke begeleiding voor uw hond, kunt u kiezen voor individuele begeleiding van Jana Kalenda of gedragsbegeleiding van Annemiek van Daalen. Beiden zijn ervaren coaches die bedreven zijn in het begeleiden van honden met angst, stress en/of agressief gedrag. Jana en Annemiek begeleiden u vanuit hun eigen expertise en invalshoek.

Let op: de begeleiding in Amsterdam en omstreken zit op dit moment vol. Nieuwe aanmeldingen zijn mogelijk vanaf begin augustus 2021. Aanmeldingen voor DOGS & PEOPLE in Ees, Drenthe zijn wel mogelijk.

Individuele begeleiding

Tijdens individuele sessies wordt u begeleid door een ervaren coach die een breed palet aan technieken beheerst om uw hond zowel lichamelijk, geestelijk als gedragsmatig te ondersteunen. Hierdoor kan er aan veel aspecten worden gewerkt. Individuele begeleiding is zowel geschikt voor pups als voor volwassen honden.

Meer informatie

Gedragsbegeleiding

Hulp bij het oplossen van probleemgedrag. Diagnose en therapie op maat. Gedragsbegeleiding vindt plaats aan huis en op de plek waar het probleemgedrag zich voordoet.

Meer informatie