Cursussen

Cursussen

Bij DOGS & PEOPLE vindt u cursussen voor zowel beginnende als ervaren deelnemers. De coaches van DOGS & PEOPLE   zijn gediplomeerd en hebben vele jaren ervaring. De cursussen worden gegeven volgens de nieuwste inzichten op het gebied van hondengedrag en hondenwelzijn en worden toegespitst op elke individuele mens-hondcombinatie. Bij DOGS & PEOPLE zijn niet de oefeningen, maar het gedrag van honden het uitgangspunt voor de lessen. Eerst zorgen wij voor ontspanning en voor een veilig leerklimaat. Daarna staat een juiste communicatie tussen hond en mens centraal. Als aan deze voorwaarden is voldaan, volgt voor elke mens-hondcombinatie een aangepast programma.
Voor aanmelding kunt u gebruikmaken van het aanmeldingsformulier bij elke cursus. Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier in de rubriek 'Contact'. 

Let op: de cursussen in Amsterdam en omstreken zijn op dit moment vol. Nieuwe aanmeldingen kunnen vanaf begin augustus worden aangenomen.  Nieuwe aanmeldingen voor DOGS & PEOPLE in Ees, Drenthe, zijn wel mogelijk.

Puppencursus

Voor pups van 7 weken tot 7 maanden. De cursus wordt volledig aangepast aan het ontwikkelingsstadium van de pup.

Meer informatie

BALANCE 4 PUPS

BALANCE 4 PUPS® is gericht op een optimale ondersteuning van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van pups. De cursus is gebaseerd op TTouch technieken en wordt gecombineerd met kalmerende signalen en het voorkomen van stress.

Meer informatie

Basiscursus kalmerende signalen

Startcursus voor pubers en volwassen honden. De nadruk ligt op gedrag, contact en communicatie tussen honden onderling en tussen mens en hond. De cursus is gebaseerd op kennis en gebruik van kalmerende signalen.

Meer informatie

BALANCE 4 DOGS

BALANCE 4 DOGS® is speciaal ontwikkeld voor het reduceren van stress en het versterken van het contact tussen mens en hond. De deelnemers maken kennis met de meest recente ontwikkelingen op het gebied van hondenwelzijn. De cursus is gebaseerd op TTouch technieken en wordt gecombineerd met kalmerende signalen en het voorkomen van stress. De lessen zijn geschikt voor pups en volwassen honden.

Meer informatie

Speuren startcursus

De neus is het best ontwikkelde zintuig van de hond. Elke hond maakt graag gebruik van zijn reukvermogen en snuffelt om informatie over zijn omgeving te verwerven. Speuren is daarom essentieel voor het welzijn van de hond.

Meer informatie

Speuren vervolgcursus

Vervolgcursus waarbij dieper wordt ingegaan op diverse vormen van neuswerk en speuren voor gevorderden.

Meer informatie

Privé cursus

Bij een privécursus krijgt u onverdeelde aandacht van een ervaren DOGS & PEOPLE coach.

Meer informatie