Puppencursus

Puppencursus

Onze puppencursussen worden niet in groepsverband, maar op individuele basis gegeven. Wij geloven sterk in het aanbieden van individuele lessen ten opzichte van groepslessen omdat we er door jarenlange studie en ervaring van overtuigd zijn geraakt dat een pup zich beter ontwikkeld als:

Pups leren geen sociale vaardigheden van andere pups, maar van stabiele volwassen honden. Daarom laten wij pups nooit zomaar los in groepen, maar zorgen wij voor de juiste sociale contacten. En dat kan het beste op individuele basis.Wat in de volksmond, nog steeds, ‘spel’ heet zijn veelal krachtmetingen waarbij de ene partij leert een ‘bully’ te zijn en de andere partij leert dat er ondanks zijn pogingen tot communicatie over hem heen wordt gewalst. Bij DOGS & PEOPLE leert u het verschil zien en inspelen op de situatie. Hierdoor zal uw pup zich heel snel veilig voelen bij u en graag met u samenwerken.

Tijdens een individuele les zijn voldoende rustmomenten voor de pup gegarandeerd waardoor de pup de opgedane ervaringen kan verwerken. Tijdens deze momenten nemen wij de theorie met u door.

Het resultaat:
een ontspannen pup, die veel minder geneigd zal zijn om te bijten of dingen stuk te maken. Een pup die zijn eigen leertempo mag aangeven heeft zo min mogelijk kans op overprikkeling, onrust of een gevoel van onmacht;
een pup die zich veilig voelt staat open voor nieuwe ervaringen waardoor het ontwikkelingsproces sneller verloopt;
een pup die vanaf de start positieve sociale ervaringen heeft zal zich ontwikkelen tot een sociaal vaardige hond;

De cursus vindt plaats in het Amsterdamse bos. Nieuwe Meerlaan 1 / kiosk de Boskantine 

Uw coach is Annemiek van Daalen.
Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen met 06 40 88 17 55.

De cursus bestaat uit 5 lessen van 60 minuten

kosten: 375,00

De kosten zijn inclusief documentatiemateriaal. Deze cursus wordt één op één gegeven zodat de focus volledig op u en uw hond gericht is. Schrijf in en reserveer uw plaats via het aanmeldingsformulier.

Aanmelden voor deze cursus

Terug