BALANCE 4 PUPS

BALANCE 4 PUPS

BALANCE 4 PUPS® is gericht op een optimale ondersteuning van de lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van pups. De cursus is gebaseerd op TTouch technieken en wordt gecombineerd met kalmerende signalen en het voorkomen van stress. Problemen ontstaan vaak door communicatiemisverstanden tussen mens en hond. Tijdens deze cursus leert u dit soort misverstanden te voorkomen. Door diverse TTouch technieken helpt u de pup lichamelijk en geestelijk in balans te komen en op te groeien tot een stabiele hond.
Deze cursus is geschikt voor elke pup omdat elke pup het verdient om een optimale start in het leven te maken. Voor hyperactieve pups, angstige pups, pups met gezondheidsproblemen, pups die te vroeg bij hun moeder zijn weggehaald en pups van grote en snelgroeiende rassen is deze cursus bijzonder aan te bevelen.
Pups kunnen al op zeer jonge leeftijd aan deze cursus deelnemen. Hoe jonger, hoe meer effect honden er voor de rest van hun leven van zullen hebben. Maar het is nooit te laat om te beginnen. Ook op hoge leeftijd hebben honden nog veel baat bij TTouch begeleiding. Lees meer over TTouch onder ‘TTouch' op deze website.

Uw coach is Jana Kalenda, TTouch practitioner 2. Voor meer informatie kunt u ons mailen of bellen met 06 22 08 54 77.

Aantal en frequentie van de lessen naar behoefte.
€ 80 per les, exclusief onkosten.

Aanmelden voor deze cursus

Terug