TTouch-opleiding april 2008

TTouch-opleiding april 2008

Eind april is Jana Kalenda zes dagen naar Duitsland geweest voor haar TTouch-opleiding. TTouch instructeur Eady-Jane Eaton uit Canada heeft op deskundige wijze diverse technieken tot in detail behandeld.
Jana: ‘Voor mij was dit het beste onderdeel van de opleiding tot nu toe. We hebben veel naar elkaar gekeken en de cursisten hebben veel grondwerk op elkaar geoefend. Naast hilarische taferelen leverde het ook heel veel informatie op. Je ondervindt aan den lijve hoe het voelt als iemand de juiste of de verkeerde techniek gebruikt. Dit helpt ook enorm bij de verfijning van techniek en vaardigheden. Er zijn zo veel mogelijkheden met TTouch. Hoe meer je weet, des te meer er te ontdekken valt'.
In oktober 2008 zal het laatste onderdeel van Jana's TTouch-opleiding worden gegeven door Linda Tellington zelf. Linda Tellington is de grondlegger van TTouch (Tellington Touch). Na afloop van dat laatste opleidingsdeel in oktober volgt het examen voor TTouch practitioner 1.

Lees meer over TTouch in de rubriek ‘TTouch' op deze website. Neem contact op voor informatie over lezingen, demonstraties en TTouch consult voor hond of kat.

 

Terug