Kaart

Routebeschrijving

Routebeschrijving

Voor het navigatiesysteem: 
DE Duizendmeterweg nr 7, 1182 DC Amstelveen

Met de auto:
Vanuit Amsterdam:
De routes naar het Openluchttheater zijn vanaf alle ingangen van het Amsterdamse Bos met borden aangegeven. Vanuit Amsterdam volgt u het gemakkelijkste de route via de Amstelveense weg, richting Amstelveen. Nadat u aan uw linkerhand het Vu-Ziekenhuis en aan uw rechterhand restaurant de Veranda bent gepasseerd volgt na ca. 1 km een kruising met stoplichten. U volgt de borden Amsterdamse bos, u gaat rechtsaf. U ziet voor u een langgerekt water, de Bosbaan.
Alle richtingen:
Halverwege de BosBaan draait u de Duizendmeterweg op. U rijdt deze weg af, helemaal tot het einde bij de rotonde. Daar parkeert u de auto. Volg de borden Openluchttheater. Na ca. 2 minuten lopen ziet u aan uw rechterhand een houten gebouw, het BosHuis, u bent gearriveerd. Voor een gedetailleerdere beschrijving verwijzen wij naar een van de vele routeplanners op internet.

Met de fiets:
De routes naar het Openluchttheater zijn vanaf de ingang Amsterdamse Bos met borden aangegeven. Fietsers worden verzocht op de plattegrond van http://www.bostheater.nl/routebeschrijving de met een zwarte pijl en met stippellijn aangegeven route te volgen.

Met Openbaar Vervoer:
Buslijn 170 en 172 vanaf het Amsterdam CS
Buslijn 66 en 199 vanaf het Amstelstation en station Rai
Buslijn 199, 66 en 176 vanaf station Zuid-WTC
Vanaf halte Van Nijenrodeweg/Amstelveenseweg is het ca. 20 minuten lopen. Voor honden uit de puppencursus is deze afstand te belastend. Zij mogen deze daarom niet lopend afleggen.