Workshop Kalmerende Signalen en overige communicatie

Workshop Kalmerende Signalen en overige communicatie Workshop Kalmerende Signalen en overige communicatie Workshop Kalmerende Signalen en overige communicatie

Honden zijn conflictvermijdende dieren. Zij proberen conflicten te vermijden door voortdurend aan te geven dat zij niet uit zijn op een confrontatie. Bovendien hebben zij ons heel veel te vertellen. Dit doen zij door middel van vele soorten signalen. Wanneer een hond toch een conflict aangaat, wijst dat erop dat hij de situatie niet aankan. Deelnemers aan de workshop leren signalen herkennen en interpreteren. Hierdoor kunnen zij hun hond ondersteunen bij het ontspannen communiceren met mensen en honden en wordt het gedrag van de hond stabieler. Goede communicatie legt de basis voor het oplossen van stress en probleemgedrag.

Elke pup is in staat om diverse communicatie middelen te gebruiken. Helaas wordt een aantal signalen in de loop van een hondenleven soms verstoord of onbewust door mensen afgeleerd. Tijdens de workshop leert u communicatie signalen niet alleen te herkennen, maar ook bewust te gebruiken. Door hondencommunicatie te begrijpen en te gebruiken verandert uw kijk op hondengedrag definitief.

Informeer naar de mogelijkheden van een workshop op uw eigen locatie. Wij maken de workshop speciaal voor uw groep, bedrijf of vereniging op maat. Prijs op aanvraag.

De workshop wordt geleid door Jana Kalenda

Aanmelden voor deze workshop

Terug