TTouch workshop voor gevorderden

TTouch workshop voor gevorderden TTouch workshop voor gevorderden TTouch workshop voor gevorderden

TTouch is een techniek om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Dit heeft effect op het gedrag en op de lichamelijke gezondheid. De techniek is ontwikkeld door de Canadese Linda Tellington-Jones. TTouch wordt toegepast op alle diersoorten en zelfs op mensen. Jana Kalenda geeft TTouch workshops die gericht zijn op kleine huisdieren met de nadruk op honden en katten. Tijdens deze workshop wordt dieper ingegaan op diverse technieken. Naast techniek gaan we ook op zoek naar de juiste communicatie met het dier en hoe het dier met TTouch het beste kan worden geholpen door de techniek los te laten en vanuit het gevoel te werken.

De workshop voor gevorderden is toegankelijk voor mensen met ervaring met alle TTouch technieken en mensen die al eerder een TTouch workshop hebben gevolgd.
Op dit moment zijn nog geen nieuwe workshopdata bekend. Informeer naar de mogelijkheden van een workshop op uw eigen locatie. Wij maken de workshop speciaal voor uw groep, bedrijf of vereniging op maat. Prijs op aanvraag.

De workshop wordt geleid door Jana Kalenda, TTouch practitioner 2.

• Maximaal 12 deelnemers waarvan 8 met hond
• 1 dag van ca. 10.00 tot 16.00 uur

Aanmelden voor deze workshop

Terug