Seminar ‘Skills for Dogs in Real Life’, door Sheila Harper en Winny Boerman, 19 en 20 augustus 2017

Seminar ‘Skills for Dogs in Real Life’, door Sheila Harper en Winny Boerman, 19 en 20 augustus 2017 Seminar ‘Skills for Dogs in Real Life’, door Sheila Harper en Winny Boerman, 19 en 20 augustus 2017 Seminar ‘Skills for Dogs in Real Life’, door Sheila Harper en Winny Boerman, 19 en 20 augustus 2017

Doelgroep: hondeneigenaren en (aankomend) professionals.

Het ontwikkelen van levensvaardigheden is belangrijk voor het welzijn van honden. Want wat is belangrijker voor een hond dan goed kunnen omgaan met dagelijkse situaties?

Sheila geeft je inzicht in de wijze waarop jij je hond kunt helpen om zich goed te voelen in het dagelijks leven. Als geen ander kan Sheila je laten nadenken over de wijze waarop jij invloed uitoefent op de natuurlijke mogelijkheden van jouw hond. Zij maakt daarbij onderscheid tussen ”Training” en “Teaching”. Aan de hand van foto- en videomateriaal krijg je handvatten om je hond te helpen bij het ontwikkelen van sociale vaardigheden, zelfbewustzijn en het maken van de juiste (strategische) keuzes.

Over welke vaardigheden moet een hond beschikken om zich goed te kunnen redden in de maatschappij? Wat kan jij doen om jouw hond te helpen, deze vaardigheden te ontwikkelen? Wat is het verschil tussen “Training” en “Teaching” bij het ontwikkelen van vaardigheden in dagelijkse situaties? Wat is het effect van het gebruik van stimuli zoals voer? En hoe stimuleer je het zelfvertrouwen van honden en door welke invloeden kan zelfvertrouwen worden afgebroken?

Sheila daagt je uit om op een andere manier te kijken naar de invloed van mensen, honden en omgevingsfactoren op het zelfvertrouwen en de vaardigheden van honden.

De voertaal is Engels

Datum                  19 en 20 augustus 2017

Plaats                   De Broedplaats, Amsterdam

Prijs                       € 295

Bij aanmelding  en betaling vóór 1 mei geldt de prijs van € 275

Bij dit seminar worden honden niet toegelaten.

Je kunt je aanmelden via info@dogsandpeople.nl

Terug