Tweedaags seminar ‘Looking at problem behaviour’ door Sheila Harper, 9 en 10 november 2019

Doelgroep: (aankomend) professionals en hondeneigenaren die verdieping zoeken

‘Dit is een probleemhond’; ‘Hij is als pup een keer gebeten, dus het komt nooit meer goed’; ‘Hij is dominant’; 'Dit is verknipt gedrag'; ‘Ik heb alles al geprobeerd, maar niets helpt’; ‘Hij is eigenwijs’; Hij weet echt wel dat hij dit niet mag doen’; ‘Hoe kan ik hem dit afleren?’

Wat is probleemgedrag en voor wie is het eigenlijk een probleem? Hoe kijken mensen tegen hondengedrag aan en welke verwachtingen hebben wij van een hond? Wat betekent het gedrag van een hond en wat kunnen wij er van leren? Kunnen we spreken van normaal hondengedrag? Hoe wordt een probleem eigenlijk veroorzaakt? In hoeverre speelt emotie een rol?

In dit speciaal voor DOGS & PEOPLE ontwikkelde seminar geeft Sheila Harper inzicht in de betekenis van probleemgedrag, zonder de emotie van de eigenaar daarbij uit het oog te verliezen. De rol van stress en verwachtingspatronen bij hond en mens komen uitgebreid aan bod. Gedurende het seminar zullen ook oplossingsrichtingen duidelijk worden.

Als geen ander kan Sheila je laten nadenken over de wijze waarop jij invloed uitoefent op het gedrag van jouw hond. Daarbij maakt zij gebruik van toegepast foto- en videomateriaal. Sheila daagt je uit om op een andere manier te kijken naar het gedrag van honden en de wijze waarop jij en de omgeving hierin een rol spelen.

Deelname aan dit seminar geeft je inzicht in het fenomeen ‘probleemgedrag’ en handvatten om je hond en/of je klant te helpen.

De voertaal is Engels

Datum                 9 en 10 november 2019

Plaats                  Amsterdam

Prijs                    € 295

Bij dit seminar zijn geen honden aanwezig!

Je kunt je aanmelden via info@dogsandpeople.nl

Terug