Tweedaags seminar ‘Building relationships’ 5 en 6 september 2020

Tweedaags seminar ‘Building relationships’ 5 en 6 september 2020

Doelgroep: (aankomend) professionals en hondeneigenaren die verdieping zoeken

Een goede relatie met je hond, wie wil dat niet? Maar wat is een goede relatie eigenlijk en wat is daar voor nodig? Wat zijn de basisvoorwaarden en hoe kan je die waarborgen? Wat zijn de individuele behoeftes waar aan tegemoet moet worden gekomen en hoe herken je die?

Moet jouw hond naar jou luisteren of luister jij ook naar jouw hond? Bepaal jij hoe het leven van jouw hond er uit ziet of bepaalt jouw hond jouw leven? En hoe bouw je een goede relatie en een vertrouwensband op met een hond met een rugzakje uit het verleden?

In dit interactieve seminar geeft Sheila Harper inzichten in de voorwaarden van een goede relatie met je hond en geeft suggesties hoe je een goede relatie kunt opbouwen. Aan de hand van foto- en videomateriaal laat Sheila zien hoe je aan vertrouwen kunt werken, hoe je kunt leren luisteren naar de behoeftes van honden en hoe je kunt bijdragen aan het zelfvertrouwen van jouw hond.

Sheila daagt je uit om op een andere manier te kijken naar de behoeftes van honden en de wijze waarop jij een rol speelt in jullie wederzijdse relatie.

De voertaal is Engels

Datum                  5 en 5 september 2020

Plaats                  Amsterdam

Prijs                     € 295

Bij dit seminar zijn geen honden aanwezig!

Je kunt je aanmelden via info@dogsandpeople.nl 

Terug